Skip to content

Överhettad iPhone pga glömd i solen

user warning: Unknown column 'u.signature_format' in 'field list' query: SELECT c.cid as cid, c.pid, c.nid, c.subject, c.comment, c.format, c.timestamp, c.name, c.mail, c.homepage, u.uid, u.name AS registered_name, u.signature, u.signature_format, u.picture, u.data, c.thread, c.status FROM comments c INNER JOIN users u ON c.uid = u.uid WHERE c.nid = 164 AND c.status = 0 ORDER BY c.thread DESC LIMIT 0, 50 in /home/gameonse/public_html/macblog.se/d/modules/comment/comment.module on line 992.

August 8, 2013 by admin

Överhettad iPhone pga glömd i solen

Tappade bort min iPhone häromdagen när jag var inomhus, skulle ringa till den men jag fick ingen koppling utan en röst sa typ "telefonen kan ej nås för tillfället". Mycket märkligt då jag använt den på morgonen å då var batteriet fullt... Men det visade sig att jag lagt den på soffan mitt i solen så att den hade blivit överhettad... Jag möttes då av nedan bild som säger "Temperature - iPhone needs to cool down before you can use it" DOCK kunde jag ta en screen shot men inget annat verkade fungera =)

photo.PNG

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

AdaptiveThemes