Skip to content

MacBook Air hittar inte min Personal Hotspot aka Internetdelning på min iPhone

user warning: Unknown column 'u.signature_format' in 'field list' query: SELECT c.cid as cid, c.pid, c.nid, c.subject, c.comment, c.format, c.timestamp, c.name, c.mail, c.homepage, u.uid, u.name AS registered_name, u.signature, u.signature_format, u.picture, u.data, c.thread, c.status FROM comments c INNER JOIN users u ON c.uid = u.uid WHERE c.nid = 170 AND c.status = 0 ORDER BY c.thread DESC LIMIT 0, 50 in /home/gameonse/public_html/macblog.se/d/modules/comment/comment.module on line 992.

May 13, 2014 by admin

MacBook Air hittar inte min Personal Hotspot aka Internetdelning på min iPhone

Helt plötsligt hittar inte min MacBook Air 11 min iPhone 4 utdelning av internet aka Hotspot aka Internetdelning. I Mitt fall var lösningen att min iPhones namn innehöll en appostrof ( ' ). Default så är ju denna appostrof med i telefonnamnet som även används som SSID som WiFi letar efter för att visa vilka WiFis som man kan connecta till. (Ursäkta min dåliga tekniska beskrivning). Men i alla fall… Undvik konstiga namn på din iPhone. Jag använder endast abcdefghijklmnopqrstuvw i gemnener eller versaler som namn. Då hittade min Mac Book min HotSpot på en gång. Läste i någon blogpost på att NON ASCII chars kunde ställa till det…
Man ändrar sin telefons namn via SETTINGS -> GENERAL -> ABOUT -> NAME.

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

AdaptiveThemes