Skip to content

Köpa iPhone eller inte köpa iPhone det är frågan

user warning: Unknown column 'u.signature_format' in 'field list' query: SELECT c.cid as cid, c.pid, c.nid, c.subject, c.comment, c.format, c.timestamp, c.name, c.mail, c.homepage, u.uid, u.name AS registered_name, u.signature, u.signature_format, u.picture, u.data, c.thread, c.status FROM comments c INNER JOIN users u ON c.uid = u.uid WHERE c.nid = 87 AND c.status = 0 ORDER BY c.thread DESC LIMIT 0, 50 in /home/gameonse/public_html/macblog.se/d/modules/comment/comment.module on line 992.

June 10, 2009 by admin

Läs mer om den nya iPhone vs den gamla iPhone här iPhone 3GS vs iPhone 3G

Ska man köpa eller ska man inte köpa en iPhone? Jag tycker visserligen inte att de nya uppdateringarna levde upp till mina förväntningar men jag har ändå gått i tankarna att köpa en ny iPhone nu när min gamla w300i är på upphällning. Många av mina vänner har iPhone och alla är nöjda, de som har andra typer av smartPhones verkar tycka att de borde köpt en iPhone istället... Ska jag helt enkelt kapitulera under grupptrycket och införskaffa en iPhone 3G s nu när den kommer till Sverige (release datum någon??).

Läs mer om den nya iPhone här iPhone 3G S på DN

Något som jag även ser fram emot är Apples uppdatering av sitt operativsystem OSX, OSX Snow Leopard, själv kör jag Tiger och jag känner mig sugen på att uppdartera när det släpps enligt utsago i September. Då ska jag även ta mig i kragen och börja programmera till iPhone. Verkar väldigt nice att de försökt göra operativsystemet mycket snabbare istället för bara mer lull-lull. =)

Läs mer om Snow Leopard här: Snow Leopard

Försöker även förstå mig på vad Apple menar med sina diagram över hur mycket snabbara Safari ska vara... Antagligen är jag lite trög men jag uppfattar det som om de säger att Safari är snabbare på Mac men när jag kollar i diagrammen är Safari snabbare i Windows. Kan någon kolla och förklara för mig? Safari snabbare på Windows än Mac?

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

AdaptiveThemes