Skip to content

Alternativ till Finder som filhanterare?

user warning: Unknown column 'u.signature_format' in 'field list' query: SELECT c.cid as cid, c.pid, c.nid, c.subject, c.comment, c.format, c.timestamp, c.name, c.mail, c.homepage, u.uid, u.name AS registered_name, u.signature, u.signature_format, u.picture, u.data, c.thread, c.status FROM comments c INNER JOIN users u ON c.uid = u.uid WHERE c.nid = 74 AND c.status = 0 ORDER BY c.thread DESC LIMIT 0, 50 in /home/gameonse/public_html/macblog.se/d/modules/comment/comment.module on line 992.

March 23, 2009 by admin

Finder.png

Kom just på att jag gärna skulle vilja ha ett alternativ till Finder i OSX Helt enkelt en annan filhanterare. Jag kommer från Windowsvärlden och känner mig lite begränsad i det Finder erbjuder mig som ny Macanvändare. Jag Googlade lite lätt efter file handlers / filhanterare för mac och det verkar finnas flera alternativ man kan välja mellan och det är ju bra. Men vilken ska man välja? Antagligen bör man testa och även läsa lite vad andra tycker. Om du läser detta och vill tipsa om än bättre explorer än Finder så skulle jag vara tacksam för alla tips jag kan få.

Dessa hittade jag nu lite snabbt när jag Googlade, vet inte om de är gratis eller kostar pengar det måste jag utreda så får jag skriva en post om det senare.

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

AdaptiveThemes